NutriVitaal

Een diëtist...

...is dè specialist op het gebied van voeding, lifestyle en gezondheid!
Een diëtist draagt een wettelijk beschermde titel. Iemand mag zich dan ook niet zomaar diëtist noemen. Er moet hiervoor een erkende vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek met succes worden afgerond.
Bij een diëtist mag u er derhalve vanuit gaan dat zij volledig zijn opgeleid en dus over de juiste kwalitatieve kennis en kunde beschikken, nodig om u van goed en passend voedings- of dieetadvies te voorzien.

De diëtist van DietistOnline / NutriVitaal


Mijn naam is Angela van Eijnsbergen. In 1999 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool.
Ik startte mijn carrière als diëtist in verzorgingshuis "'t Huis op de Waard" in Leiden. Mijn verantwoordelijkheid was voornamelijk om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de voeding voor de bewoners gewaarborgd werd.
Na 1,5 jaar had ik mijn taak daar volbracht en ben ik gaan werken bij CommunityChain. Een leuk en toen pionierend internetbedrijf waar ik als projectleider teksten schreef over gezonde voeding en lifestyle voor het internet.
Naast mijn werkzaamheden bij CommunityChain runde ik een diëtistenpraktijk in Leiden en Leidschendam, waar ik twee jaar met veel plezier en toewijding heb gewerkt met individuen en groepen.
Al snel bemerkte ik dat ik op zoek was naar meer ervaring in de marktgedreven en ontwikkelingsgerichte dynamiek van het bedrijfsleven. Een kans hiertoe werd mij geboden bij Nutricia. Als diëtist op de afdeling baby- en kindervoeding hield ik mij ondermeer bezig met het adviseren van ouders, verzorgers, consulatiebureaus, artsen, kinderdagverblijven en collega diëtisten op het gebied van gezonde voeding voor baby's en kinderen in de breedste zin van het woord. Nu ik inmiddels zelf moeder ben van twee prachtige zonen weet ik hoe uitdagend de (op)voeding kan zijn. Dit heeft als voordeel meegebracht dat ik nu door eigen ervaringen de onderbouwende theorie nog praktischer kan vertalen.
Mijn eerdere ervaringen met een eigen praktijk en de ervaring die ik in het bedrijfsleven heb mogen opdoen, hebben mij in 2008 gebracht bij de beslissing mij weer vol in te zetten in eigen ondernemersschap en de frisse start van een nieuwe diëtistenpraktijk. In volledige vrijheid kunnen doen waar mijn hart ligt; namelijk het coachen en adviseren van mensen en bedrijven op het gebied van voeding, lifestyle en gezondheid, in samenwerking met elkaar aanvullende specialisten, werkend in een netwerk.

Naast de werkervaring die ik heb opgedaan, heb ik ook regelmatig bijscholingen gevolgd. Dit is van belang zodat ik mijn kennis kan verbreden, verdiepen en verfrissen, zodat ik er zeker van kan zijn dat ik mijn cliënten altijd volgens de laatste inzichten van advies kan voorzien.


Een aantal bijscholingen die ik gevolgd heb:

Cursus Directe Toegankelijkheid Diëtetiek
Post HBO opleiding "Kindervoeding en kinderdiëtetiek"
Post HBO opleiding "Voeding en diabetes"
Workshop "Afslanken met je hoofd" (NLP)
Symposium "Alle groenten zijn gezond"
Scholing "Pre- en probiotica
"Een goed begin, is het hele werk" (Nutritional programming; Implicaties voor zuigelingenvoeding)
Cursus "Voedselallergie in de praktijk"

U kunt bovenstaande ook vinden in het kwaliteitsregister Paramedici. Ik ben t/m 2013 kwaliteitsgeregistreerd. Registratienummer: 39902441889


Aangesloten bij:

By A Web Design