NutriVitaal

NutriVitaal en uw organisatie!


In de afgelopen jaren heb ik veel nagedacht over de bredere inzetbaarheid van mijn kennis als diëtist. Niet alleen gericht op het individu of de patiënt, maar ook gericht op medewerkers in organisaties. Dit heeft ondermeer programma's opgeleverd met zowel een curatief als preventief karakter gericht op de vitale medewerker.

Ook de huidige ontwikkelingen in de maatschappij spelen in mijn missie een grote rol. Dit komt tot uiting in programma's gericht op kinderdagverblijven en scholen.

Kinderdagverblijven, Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs


Voor kinderdagverblijven:

"Gezonde voeding voor de allerkleinsten"

Tijdens een ouderavond of thema-avond kan dit programma worden opgenomen; Er wordt ingegaan op alle aspecten van een gezond voedingsbeleid voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar;

    voedingsbehoefte van de peuteraandachtspunten in de voeding
    snoep"goed"
    gezonde productkeuze
    omgaan met de peuterpuberteit

Ouders kunnen hier al hun vragen stellen. Ook zal er gepast foldermateriaal meegenomen kunnen worden met meer informatie om thuis na te lezen en te overdenken.


Voor basisscholen/ voortgezet onderwijs:

    "Grip op de lunchbox"
    "De schoolkantine"


Themabijeenkomsten voor ouders en leerkrachten gericht op het effectief leren beïnvloeden van kinderen naar een gezondere leefstijl met invloed op hun vitaliteit, belastbaarheid, en concentratie in en buiten het klaslokaal.


Het bedrijfsleven

    Speciale Incompany maatwerkprogramma's gericht op verbetering van vitaliteit en effectiviteit van u en uw medewerkers.
    Het bedrijfsrestaurant voor de vitale medewerker. "Ook effectiviteit gaat door de maag!"
    Het teamdiner! Een combinatie van een zakelijk ingerichte training teameffectiviteit en leerzaam en plezierig samenwerken in de logistiek van de keuken *
    Individueel advies op het gebied van gezonde voeding, gewicht en vitaliteitsmanagement

* Sommige van de programma's worden verzorgd in samenwerking met Arbeids en Organisatiepsycholoog en gecertificeerd trainer.


Vraag gerust naar de mogelijkheden; 06 - 4 888 90 90 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

By A Web Design