NutriVitaal

Directe toegankelijkheid Diëtetiek

Per 1 augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk. Dat wil zeggen: er is geen verwijzing van een arts meer nodig, indien de diëtist een nascholing op dit gebied heeft gehad. De diëtist van NutriVitaal heeft de cursus DTD natuurlijk gevolgd.

MAAR: Voordat u een afspraak maakt zonder verwijzing, is het verstandig om eerst uw verzekeraar te bellen. Een aantal zorgverzekeraars wil nog steeds een verwijzing zien voordat zij de consulten vergoeden.

Vergoedt uw verzekeraar de consulten al wel zonder verwijzing? Dan kunt u natuurlijk direct een afspraak maken: 06 - 4 888 90 90 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." data-mce-href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komt u zonder verwijzing dan zal ik eerst een screening doen. Dit betekent dat ik controleer door middel van het stellen van een aantal vragen of we kunnen starten met de dieetbehandeling. In sommige gevallen is het namelijk nodig om eerst naar de huisarts te gaan voor een aanvullend onderzoek. Zorgvuldigheid is natuurlijk belangrijk.

By A Web Design